Vågs gode målvakt fister ballen over mål.

Tamt Søgne-lag tapte nabooppgjøret

Markus Aamodt prøver å komme gjennom Vågs forsvarsrekke.

Våg – Søgne 3 – 0 ( 1 -0 ) Karuss gress, 4. divisjon fotball herrer, mandag kveld.

Etter flere gode kamper med masse løpskraft var det dessverre et tamt Søgne-lag som gikk på et klart tap mot naborival Våg mandag kveld.

I en jevnspilt og sjansefattig første omgang hvor ingen av lagene skapte en eneste målsjanse var det hjemmelaget som til slutt fikk hull på byllen da de tok ledelsen 1 – 0 like før pause, etter at bortelaget aldri klarte å klarere ballen vekk fra 16. meters feltet. Etter målet skjedde det lite før lagene tok garderobepraten på stillingen 1 – 0.

Jaget scoringer uten suksess

Med hjemmeledelse til pause var bortelaget tvunget til å jage scoringer i andre omgang. Selv om Søgne-laget styrte spille og produserte en del gode angrep så lykkes ikke laget med å overliste en meget god Våg-målvakt Vebjørn Strandlie som helt klart var kampens beste spiller.

Ungjenta Melissa Holen fra Nodeland imponerte med meget god dømming.

Etter vedvarende Søgne-press var det hjemmelaget som doblet ledelsen etter 13. minutters spill etter heller dårlig markering av Søgne-spillerne på bakre stolpe etter et frispark fra langt hold.

Etter 28. minutters var Jarle Rogstad frempå med et godt utført brassespark som dessverre ikke gikk i mål. Ti minutter før slutt punkterte hjemmelaget kampen da laget økte ledelsen til 3 – 0, igjen etter noe slett forsvarsspill. Dermed ente kampen med hjemmeseire 3 – 0 som var i største laget etter spill og sjanser.

Ungguttene var igjen gode

På et tamt Søgne-lag var det denne gangen Fredrik Haldorsen som lagets beste. Gode var også ungguttene Håkon W. Fjeld og Jonas Seim som stadig imponerer med godt spill og stor innsats. Vi tar også med at kampens dommer Melissa Holen var blant banens aller beste aktører, god hjulpet av de gode assistent- dommerne Anne-Karin Thomsen og Nina Winther.

Neste kamp for Søgne-herrene er allerede førstkommende lørdag klokken 15.00 når nedrykkingstruende Hisøy stiller på motsatt banehalvdel.