I vårkampen vant Søgne-herrene 7-1 mot ettermiddagens verter lørdag ettermiddag. Kevin Johansen scorer i den kampen.

Uavgjort for Søgne-herrene

Publisert Sist oppdatert

I vårkampen mot Froland hjemme vant Søgne-herrene 7-1 i en solid kamp på Toyota-banen. Lørdag endte bortekampen på Kringla stadion 1-1.

Hjemmelaget scoret først, og etter 69 minutters spill blir Even Larsen vertenes eneste målscorer. Hans Robin Enoksen ble gjestene eneste målscorer da han utligner etter 2 minutters overtid i 2.omgang.

– Tross kun ett poeng er jeg fornøyd med at vi ikke gikk på et tap i ettermiddag, sier trener Lennart Aamodt til N247 etter kampen.

Han forteller om en bane som garantert er 4. divisjonens dårligste gressbane.

– Litt spesielt

– Det er bare Hidra i 6. divisjon som har dårligere bane. Det er litt spesielt når det ligger en kunstgressbane ved siden av, men Froland fikk lov av NFF å spille på gresset. Det er humpete, og veldig vanskelig å spille på, noe som også gjør kampen vanskelig for dommeren. Froland er vel vant til å spille her og hadde en klar fordel. Men de var duellsterke, selv om vi hadde kontroll det meste av kampen uten å komme til de store sjansene, fortsetter han.

Mange juniorer fikk spilletid i denne kampen,

– Ut over i kampen satt vi inn flere juniorer og alle gjorde en god figur. Dette var dessuten debuten til Thomas Aarhus som også gjorde en god figur, sier Aamodt.

Søgne ligger på fjerdeplass på tabellen med 14 kamper spilt og 21 poeng. Express topper tabellen med 13 spilte kamper og 32 poeng. Neste kamp for Søgnes herrer er hjemme på Søgne stadion 21. august klokken 19.00.

Powered by Labrador CMS