Lagbildet er fra fjorårets sesong.

Vant 7-0 mot Kristiansandkameratene FK 2

Publisert

GREIPSTAD - KFK2, 7 - 0, herrenes 6. divisjon

Solen skinte over Hortemo stadion lørdag ettermiddag da vi tok i mot Kristiansandkameratene til første kamp for sesongen!

En voldsom vind gjorde spilleforholdene noe utfordrende og vi sleit med å finne flyt i angrepsspillet vårt, mange feilpasninger og en middels innsats gjorde at vi ikke klarte å skape nok sjanser mot KFK. Likevel får vi med oss inn en scoring til pause da Sander slår et utsøkt innlegg som Jonas banker i mål på helvolley, et skikkelig kunstverk av en scoring fra unggutten.

Pausepraten bærer preg av skuffelse og sinne, samtidig som vi vet at vi har utrolige mye mer inne enn det her. Vi blir enige om å gå ut i 2. omgang med er smell!

Og det gjør vi! Det tar kun et par minutter før vi dobler ledelsen og her fra og ut handler det kun om hjemmelaget. Vi får betalt for en lang oppkjøring med mye kondisjonstrening og løper fullstendig over bortelaget, Jonas får seg en scoring til, Olaf kommer inn fra benken og setter to mål i nota og kampen er avgjort. Steffen og Sejer kommer også på scoringslista og vi starter sesongen med en 7 - 0 seier og går rett opp på tabelltopp, her har vi planer om å holde oss!

Banens beste i dag: Kevin.

Trener Preben etter kamp:

– Gratulerer med en solid sesongstart, forklar hvordan dere kan fremstå så mye bedre i 2. omgang enn i første 45?

– Det nok litt nerver å spore hos gutta fra start i dag, men til tross for en middels første omgang føler vi at vi har full kontroll på kampen. Vi gjør noen små grep i pausen som endrer kampbilde i 2. omgang, i tillegg viser vi at vi er mye bedre trent en gutta fra sentrum og får betalt for dette. Vi bruker hele benken og det er kjempegøy å se at vi fortsetter å styre kampen selv om vi tar ut mange viktige spillere.

– Frode skadet atter en gang, tror du dette er det siste vi ser til 46-åringen i år?

– Nei. Frode er langt nede nå, men jeg er 100 prosent sikker på at han kommer raskt tilbake, svarer Preben.

– Dere ligger nå på førsteplass, er det et mål for Greipstad å ligge der når sesongen er over også?

– Vi tar en kamp av gangen også ser vi hvor langt det rekker, men det er klart at vi har ambisjoner i år.

– Hva tenker du om at du får et gult kort for filming midtveis ut i…

– Ingen flere spørsmål, takk, avslutter treneren.

Takk til alle som kom å støttet oss i dag, vi setter STOR pris på dere!

Powered by Labrador CMS