Pia Kristine Lieng vant lørdag folkets pris under årets Dance Awards i Oslo.

To priser til Søgne danseklubb

Publisert Sist oppdatert

Lørdag gjennomførte Danseforbundet årets Dance Awards som er Danseforbundets svar på Idrettsgallaen. Søgne danseklubb var på forhånd nominert til flere av prisene som deles ut under arrangementet. N247 har tidligere skrevet at Pia Kristine Lieng var med i tetkampen om å vinne folkets pris.

Under kåringene fredag ble det klart at Pia gikk helt til topps og er årets vinner av folkets pris under Dance Awards i Oslo. 

Pia ble omtalt som en ekte ildsjel som over lengre tid har opparbeidet et levende og inkluderende dansemiljø som omfavner alle fra de minste til voksne.  Over 4.500 var i starten nominerte som kandidater til Folkets pris. 

I tillegg vant SDK funkis prisen Aker Solutionpris, tidligere kalt paraprisen.

Styrelder i danseklubben Jonas Eikås sier til N247 at de to prisene på en god måte viser hvordan klubben og ikke minst Pia gjennom mange år har jobbet bredt med danseren i klubben.

– Dette viser at klubben har plass til alle, og hvordan Pia gjennom mange år har jobbet med de unge på alle nivå. Her tar klubben godt vare på alle fra de beste konkurransedanserne til de som har andre behov for tilrettelegging. En velfortjent pris til Pia for mange år med solid arbeid for Søgne danseklubb, sier Eikås.

«Prinsessene» i Søgne danseklubb.
Powered by Labrador CMS