Deltakerne i sesong 16 av Mesternes mester er på plass i Kristiansand. Lengst til venstre programleder Aksel Lund Svindal. Bak fra venstre: Johanne Killi, Kai Robin Havnaa, Simen Agdestein, Erlend Mamelund, Gyda Bloch Thorsen. Foran fra venstre: Kristin Harila, Fatima Pinto, Tobias Becs, Hedda Berntsen og Tarik Elyounoussi. Deltakerne i sesong 16 av Mesternes mester er på plass i Kristiansand. Lengst til venstre programleder Aksel Lund Svindal. Bak fra venstre: Johanne Killi, Kai Robin Havnaa, Simen Agdestein, Erlend Mamelund, Gyda Bloch Thorsen. Foran fra venstre: Kristin Harila, Fatima Pinto, Tobias Becs, Hedda Berntsen og Tarik Elyounoussi.

Mesternes Mester er i gang i Kristiansand og Søgne

Publisert

Fredag formiddag ble Høllesanden sperret av grunnet NRKs Mesternes Mesters opptak til årets sesong. N247 har blitt oppmerksom på at skoleklasser og andre har måtte snu uten å slippe inn i området rundt stranda.

Arrangementsansvarlig i kristiansand kommune, Tore Løvland sier til N247 at de ikke kan gå ut med hvor konkurransene skal foregå på forhånd.

– Jeg kan bekrefte at vi skal til Høllesanden flere ganger under opptaksperioden, men jeg kan ikke si når. I dag avsluttes opptakene rundt klokken 17.15, sier han.

Ta kontakt

Han sier videre at hvis skoleklasser eller andre har planlagt et arrangement på noen av kommunens mange friområder kan han kontaktes via epost og vil svare på om området er ledig den aktuelle dagen.

Pressemelding fra NRK om Mesternes Mester:

NRK-programmet Mesternes mester blir igjen innspilt på Sørlandet. Ti tidligere toppidrettsutøvere er nå på plass i Kristiansand for opptakene til den nye sesongen.

Innspillingen av den 16. sesongen av Mesternes mester startet på festningen midt i Kristiansand i strålende sol søndag ettermiddag.

Aksel Lund Svindal spilte inn sin første sesong som programleder nettopp i Kristiansand og Lillesand for tre år siden. Nå er han glad for at produksjonen er tilbake i sørlandsbyen.

– Vi hadde et flott samarbeid med Kristiansand sist og er klare for å gjenta suksessen, sier Aksel Lund Svindal.

– Området byr både på sjarmerende bymiljøer, vakre kystlandskap og trivelige folk. Og så håper vi at været spiller på lag slik som sist, sier den tidligere toppalpinisten, som selv vant sesong 12 av det populære NRK-programmet.

Sesong 16 av Mesternes mester får premiere på NRK på nyåret 2025.

Kul miks av deltakere

Aksel Lund Svindal er også svært fornøyd med gjengen som skal kjempe om den gjeve pokalen de kommende ukene. Deltakerne er fra 26 til 57 år og representerer sjakk, fjellklatring, boksing og selskapsdans i tillegg til ulike ski- og ballidretter.

– Det er en skikkelig kul miks av deltakere, både med tanke på bakgrunn, alder og idretter. Det er et par stykker jeg er veldig spent på selv. Her tror jeg vi kan få oss noen ordentlige overraskelser, sier Svindal.

Deltakerne i Mesternes mester 2025 er:

 • Simen Agdestein (56), fotball/sjakk
 • Tobias Becs (32), freestyle-fotball
 • Hedda Berntsen (47), telemarkkjøring/alpint/skicross
 • Tarik Elyounoussi (36), fotball
 • Kristin Harila (38), fjellklatring
 • Kai Robin Havnaa (35), boksing
 • Johanne Killi (26), freeski
 • Erlend Mamelund (39), håndball
 • Fatima Pinto (45), thaiboksing
 • Gyda Bloch Thorsen (43), selskapsdans
 • Femte gang i Norge

Konkurransene vil foregå på ulike lokasjoner i og rundt Kristiansand. For å unngå oppmerksomhet rundt opptakene, blir det inntil videre ikke delt detaljer om hvor innspillingen vil foregå.

Dette blir femte år på rad at Mesternes mester spilles inn i Norge. Foregående innspillingssteder her hjemme har vært Arendal og Grimstad (sendt 2021), Kristiansand og Lillesand (2022), Sandefjord og Larvik (2023) og Lindesnes, Farsund og Lyngdal (2024).

I sesongene 2009–2020 ble programmet spilt inn i ulike land sør i Europa.

Powered by Labrador CMS