Vilde (10 år) fra Justvik skole og Nore (12 år) fra Fagerholt skole synes det er spennende og gøy med teatersminke på Søgne skolesenter i vinterferien.

«Sammen i Søgne»

Publisert

– Aktiviteten «Sammen i Søgne» er en del av Fritidsenhetens ferietilbud for barn og unge i Kristiansand kommune, og tirsdag og onsdag har vi 100 til 150 unge her på Søgne skolesenter, sier fritidsleder Tor Stonny Langeland Knutsen til N247.

Det kommunale tilbudet er gratis og tilbys de unge i høstferie, vinterferie og sommerferie. Tirsdag og onsdag denne uken er det aldergruppen 10 til 13 år som er målgruppe. Mandag var tilbudet rette mot de litt eldre ungdommene, og også denne dagen var godt besøkt i følge fritidslederen.

Variert tilbud

Gaming er et av flere populære fritidstilbud i skolens vinterferie.

Knutsen forteller at ferietilbudet inneholder et variert utvalg av aktiviteter og nevner i fleng ulike idrettsaktiviteter inkludert klatring, kreative aktiviteter som teatersminke og naturkosmetikk, matlaging, gaming og foto.

– Treffer bredt

Selv om aktiviteten foregår på skolesenteret i Søgne er det deltakere fra hele kommunen.

– Vi ser at vi treffer bredt med slike tilbud. Det gjelder geografisk og med tanke på kjønn, etnisitet og økonomi, utdyper Knutsen.

Han trekker videre frem Søgne skolesenter som et ypperlig anlegg for denne type tilbud.

– Søgne videregående, ungdomsskolen og kulturskolen viser stor velvilje og bidrar med å legge til rette for fritidstilbudet. Det er fantastisk å få være her og ta med kolleger fra hele Kristiansand til dette spennende senteret, sier fritidsleder Tor Stonny Langeland Knutsen, for anledningen utstyrt med teatersminke på Søgne skolesenter.
Powered by Labrador CMS