Søgne skole- og idrettssenter.

Kommunen: Dette kan du gjøre i høstferien

Publisert

– I uke 40 (2.-6.oktober) er det høstferie i Kristiansand. I løpet av uken finnes det flere spennende høstaktiviteter og arrangementer for både store og små, skriver kommunen på sine hjemmesider mandag.

Det står videre i artikkelen at det blir spennende og lærerike høstferiedager på Søgne skole og- idrettssenter.

– Ønsker du å gjøre høstferien minneverdig? Bli med på Fritidsenhetens spennende aktivitetsdager skreddersydd deg. Vi skal være på Søgne skole- og idrettssenter, der vi har tilgang på et fantastisk utvalg av morsomme og lærerike aktiviteter som passer for alle interesser.

Fulltegnet

– Vi setter opp gratis transport fra Rona, Rutebilstasjonen, Vågsbygd senter, Kilen og Haugenparken, så det blir enkelt for deg å delta. Det vil bli aktiviteter som foto, klatring, matlaging mm. OBS! 5.-7. trinn er fullpåmeldt. Meld inn ditt barn fra 8. trinn og oppover HER, skriver kommunen videre.

Også Søgne gamle prestegård har aktiviteter og utstillinger i høstferien.

Søgne gamle prestegård har kultursøndag begge søndagene i høstferien, men 01. oktober blir det en kunstsøndag for store og små med kunstnerparet Hanne Thyholdt og Trond Skog. Det blir omvisning i utstillingen VARE kl. 13.00 i Galleri Fjøset, med ulike kunstaktiviteter som både barn og voksne kan delta på (gratis). Det er også åpne historiske utstillinger, åpent bygdemuseum og åpen kafé (kl. 12-16).

Ellers i høstferien prestegården åpne utstillinger tirsdag til fredag kl. 10-15.

På kommunens hjemmeside finner du flere aktiviteter andre steder.

Powered by Labrador CMS