Aktiviteter og moro for alle mellom 10-20 år gjennom fellesferien, og litt lengre

Publisert

Søgne volley inviterer til «Sommer i sanda» fra 9. juli til 7. august, en allsidig aktivitetsordning for alle mellom 10 til 20 år. Aktivitetene skal arrangeres mandag til og med torsdag de aktuelle ukene.


- Vi tenker sandvolleyball, selvfølgelig, men det blir mye mer i tillegg, sier Olav Eieland som er primus motor i klubben.
Mye skal foregå på det nye sandvolleyballfeltet på Tangvall, men vi skal i tillegg ha friidrett, volleyball, badminton, frisbeegolf, spike-ball med mer. Her på feltet blir det også rigget en «lounge» med musikk og servering, fortsetter han.
Eieland forteller videre at det blir kvalifiserte trenere under aktivitetene og klubben stiller ingen krav til deltakerne. 
- Bevege seg litt
- Det kan gjerne være første gang de prøver en aktivitet, og dette gjør vi for at deltakerne skal få bevege seg litt i sommer, treffe folk, ha det moro og lære seg aktiviteter som kanskje er nye for noen.
- Det er ingen påmelding, bare å troppe opp med mindre man trenger utstyr. Da må vi ha navn, fødselsdato og mobiltelefonnummer sendt på epost til oeieland@online.no, sier han videre.
Aktivitetene vil foregå mellom klokken 10.00 og 16.00.
Artikkelen fortsetter under bildet.
Det var full aktivitet på sandvolleyballbanene på Tangvall søndag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen).
Han legger til at arrangementet er sponset av Søgne volley og Søgne og Greipstad Sparebank og av den grunn er det ingen påmeldingsavgift til noen av aktivitetene.
- Kjempegøy
Søndag var flere ungdommer samlet til trening på de ikke helt ferdigstilte banene på Tangvall.
- Det er bare kjempegøy å spille sandvolleyball. Deilig å være ute i sola, så vi får håpe på en flott sommer i alle de ukene vi kommer til å være her, var de samstemte om og oppfordret alle som har lyst til å bli med, tar med seg søsken, venner, kusiner og fettere.
Sist oppdatert 30.05.2022 klokken 08:29 av Nicolai Prebensen
Aktivitet på sandvolleybanene på Tangvall søndag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)
Olav Eieland er primus motor i Søgne volley. (Foto: Nicolai Prebensen)
Powered by Labrador CMS