Søgne danseklubb med 250 dansere feiret med generalprøve og sponsorfest i Tangvallhallen tirsdag kveld.

250 dansere ladet opp til Aladdin

Publisert
Danseklubbens yngste deltakere med egen oppvisning på arrangementet.

Det var folksomt med dansere, instruktører og ledere, foresatte og øvrig publikum da Søgne danseklubb kombinerte generalprøve på oppsettingen av Aladdin med sponsorfest i Tangvallhallen tirsdag kveld.

Arrangementet var en del av danseklubbens feiring av sitt første tiår siden oppstarten på Langenes, og når det kommende helg settes opp hele fire forestillinger i Teateret i Kristiansand er hele 250 unge dansere engasjert i scenefremføringen.

– Danserne har øvd siden januar til denne forestillingen og Søgne danseklubb er stolte av å kunne vise et bredt mangfold på scenen. Koreografiene er inspirert av fortellingen om Aladdin, og vi håper å skape skikkelig magi på scenen. Alle gleder seg helt vilt til forestillingene lørdag og søndag, sier Pia Kristine Lieng til N247 like før danserne skal gi publikum i Tangvallhallen en prøvesmak på det som skal skje i Teateret.

Pia Kristine Lieng og Søgne danseklubb kan se tilbake på 10 år siden oppstarten når de kommende helg fremfører Aladdin i Teateret i Kristiansand.

Generalsponsor

Arrangementet i Tangvallhallen var også en markering av at Søgne danseklubb har fått Sparebanken Sør som generalsponsor.

– Med god støtte fra vår nye generalsponsor og våre øvrige sponsorer og støttespillere gjør vi det ekstra festlig for alle som er her i hallen i kveld. Det blir gratis klubbtøy til alle danserne, og vi serverer kake, cookies, kaffe og saft og har gratislodd med masse fine gevinster fra våre sponsorer. Så nå skal alle ha det gøy og bare fortsette å glede seg til helgens forestillinger i Teateret, sier en meget engasjert Pia Lieng til N247 og legger til at det fortsatt er noen få ledige billetter til en eller to av forestillingene kommende helg.

Stor stemning blant dansere, ledere og publikum i Tangvallhallen tirsdag kveld.
Powered by Labrador CMS