Alle er med hos Greipstad IL håndball.

Vil ha «alle» inn i (Nodelands)hallen

Publisert
Disse sørget for en prikkfri sesongavslutning.

Torsdag kveld var det et yrende liv i Nodelandshallen da håndballgruppen i Greipstad idrettslag arrangerte kanonballturnering for alle aldersbestemte lag i klubben. Dette i forbindelse med klubbens sesongavslutning.

Her ble det gjennomført masse kanonballkamper mellom de forskjellige alderstrinnene, hvor alle var vinnere. Det hele ble avsluttet med den mest prestisjefulle kampen hvor jenter 13-laget møtte klubbens trenere og lagledere. Her gikk et heltent trener/laglederlag av med en klar seier.

Vil ha flere inn hallen

Hovedansvarlige for sesongavslutningen var Randi Lian, Hilde Sunde og Ronny Homme. De var alle opptatt av å få enda flere barn og unge inn i hallen.

Nodelandshallen var fylt med spillere i alle aldere.

– Det er plass til alle som vil være med fra de er seks år gamle og opp til eldste aldersbestemte lag. Vi tilbyr et kjempegodt miljø hvor alle skal føle tilhørighet. Vi sier bare kom, kom, kom på håndballtrening, det vil du ikke angre på, sier er samstemt trio fra styret i Greipstad IL håndball.

«Tønnes» i sitt rette element som speaker.

Storfint besøk

I september vil klubben få storfint besøk når den tidligere landslagsprofilen Anja Hammerseng-Edin komme til Sygna for å holde foredrag for alle som vil høre på.

– Vi er stolte av å ha fått muligheten til å få besøk av en slik kapasitet. Her er alle velkomne til å få inspirasjon både på og utenfor banen, avslutter en fornøyd Hilde Sunde.

Full konsentrasjon i kanonballfinalen.
Powered by Labrador CMS