Arthur Stulien.

Fra «The Voice» til O'learys

Publisert

– På TV2s sending av programmet The Voice fredag kveld fikk publikum se at mentor Ina Wroldsen valgte å stjele artisten Arthur Stulien til sitt lag når rundene med knock-out tar til. Allerede før dette hadde vi solgt ut alle sitteplasser i O'learys Søgne til konserten med Stulien lørdag 23. mars, sier daglig leder ved O'learys, Kha Huynh til N247.

Et knapt år etter at restauranten åpnet i Tangvall Arena har serveringsbedriften på Tangvall allerede gjennomført flere ulike arrangement som i følge daglig leder har blitt godt mottatt blant publikum i Søgne.

– Vi ønsker å skape aktivitet og tilby våre gjester god underholdning til i tillegg til å servere mat og drikke. Kommende lørdag har vi lagt opp til ekstra høyt aktivitetsnivå og gjennomfører to ulike arrangement i løpet av denne dagen, forklarer han videre.

Selv om konserten med Stulien lørdag kveld allerede har vært utsolgt i flere uker har publikum fremdeles mulighet til å få med seg noe av det som skal foregå denne dagen. Allerede tidlig lørdag arrangeres en brunch der Kha lover gjestene en opplevelse med masse underholdning.

– Her kan gjestene få med seg levende musikk der hele fire musikere skal underholde i tillegg til en DJ. Vi lover å skape en stemning restaurantgjester ellers bare forventer å få servert i store byer rundt i verden. Dette er en dag vi her på O'learys gleder oss veldig til og som Søgne fortjener, sier Kha Huynh.

Powered by Labrador CMS