Vipers og Søgne-spillere i skjønn forening.

Verdensstjerner i Tinntjønnhallen

Publisert
Forvarskjempen Silje Vaade «bjuder» alltid på.

Lørdag formiddag fikk Søgne Håndballklubb besøk av masse håndballprofiler da Vipers gjennomførte en to timers treningsøkt i Tinntjønnhallen med påfølgende mingling sammen med masse autografjagende Søgne-spillere.

– Knallgøy at Vipers velger å legge treningsøkten til Tinntjønnhallen. Det var egentlig meningen at dette skulle skje på et senere tidspunkt, men på grunn av en stor håndballturnering i Kristiansand var alle hallene i sentrum opptatt. Dermed fikk vi en henvendelse tidligere i uken om mulighetene for en økt i Tintjønnhallen hvor det ville være åpent for alle til å se på økten samt sikre seg autografer etter treningen. En slik mulighet kunne vi selvfølgelig ikke takke nei til, forteller styremedlem i Søgne Håndballklubb Jørn-Asle Hersvik.

Gøy å se på

Rundt 35 aldersbestemte spillere fra Søgne HK var tilstede i hallen. Alle var enige om at det var gøy å se verdens beste håndballspillere i aksjon. Det var ingen tvil om at det hele toppet seg for de unge Søgne-spillerne når de fikk muligheten til en prat med forbildene, samt få autografene deres.

Kathrine Lunde er alltid et ettertraktet autografobjekt.

Vipers hjelpetrener, som er den tidligere stjerne-målvakten til Larvik HK og Danmark, Lene Rantala var klar på at det er viktig at man viser seg frem for unge spillere fra klubber i nærmiljøet slik at de kan få inspirasjon til egen satsing og at de kommer på kamp sammen med foreldre og venner.

På vei ut av hallen overhørte N247s reportere følgende samtale mellom far og datter:

– Pappa når er neste Vipers-kamp?

– Den spilles neste lørdag.

– Please kan vi gå på den kampen?

– Selvfølgelig, svarte faren.

Dette var garantert musikk i ørene til Vipers-spillerne.

Champions league grossist Jana Klebnikova sammen med lovende Søgne-spillere.
Vipers-trenerne Tomas Hlavaty og Lene Rantala sammen med Jørn Asle Hersvik og Christian Aas fra styret i Søgne HK.
Powered by Labrador CMS