Bildet er fra en tidligere sankthansfeiring på Høllesanden.

Sankthanskvelden i Søgne: – Is til alle barn

Publisert Sist oppdatert
Søndag ettermiddag kom også heksa på plass på Høllesanden. I år med grønne strømpebukser for å markere «Det grønne skiftet» i følge arrangøren. Det var Vidar Try i Liftutleie Sør AS som velvillig stilte med lift og fikk damen på plass.

Lørdag ettermiddag har Petter Kristensen i Karets Venner en gladmelding til barna som møter opp i Høllen til årets sankthansbål som nok er tidenes største. Over 12 meters høyde er anslagene.

– Vi har vært i kontakt med en iskremprodusent på Sørlandet, men de ville holde seg til en avtale med kommunen om å stille på Tangen i Kristiansand hvor kommunen arrangerer sankthansfest for innbyggerne. Jeg trodde vi også var en del av kommunen, men det lokale næringslivet stiller opp og det blir is til alle barn klokken 20.30 i morgen, sponset av Try Rør og Bilen din her i bygda, sier han.

Det er meldt strålende sol og 20 grader klokken 20.00 og venneforeningen ønsker alle velkommen til Høllesanden søndag kveld.

Tidligere: Sankthanskvelden blir det som vanlig bål flere steder. Vi har allerede beskrevet feiringa på Torve hvor feiringen starter klokken 18.00 med aktiviteter og grilling. På Åros Feriesenter tennes bålet enten klokken 20.00 eller klokken 20.30 etter det N247 får opplyst på SMS.

På Høllestranda tennes bålet klokken 21.00 og bålet bygges ikke før torsdag kveld grunnet «Mestrenes Mester» opptak.

«Bålmester» Petter Kristensen i Karets venner at dersom folk har paller liggende og kan levere disse på Høllesanden, blir han og resten av dugnadsgjengen i venneforeningen takknemlige. Dette må skje etter klokken 18.00 torsdag eller på fredag.

Har du et arrangement denne kvelden vil vi gjerne vite dette slik at vi kan legge dette til i denne saken.

Powered by Labrador CMS