Hanne Geelmuyden, Kristoffer Lauvsland, Kristoffer Munksgaard, Jon Andreas Røsstad, Liv Marit Wilhelmsen, Inger Lise Øvland og Eirik Kjær på terrassen i tredje etasje på Tangvall Arena. (Resten av staben var opptatt med kundebehandling).

Styrker bemanning: – Ønsker å være til stede lokalt

Publisert Sist oppdatert
Fra tredje etasje i Tangvall Arena er Sparebanken Sør tilstede med banktjenester for private og næringsliv, meglervirksomhet og investeringsrådgiving.

– I nye, store, moderne lokaler her i tredje etasje i Tangvall Arena er vi i Sparebanken Sør rigget for ekspansjon i det vi ser på som et spennende og attraktivt marked. Det er mer enn 20 år siden vi kom til Søgne, og mens det i flere sammenhenger snakkes om sentralisering, ser vi betydningen av å være til stede med bred kompetanse, rådgiving til innbyggerne innenfor banktjenester til private og til næringsliv, meglertjenester og investering. Det satses mye i Søgne, og det er gøy og spennende å være med på den endringen som i stor grad drives frem av flinke lokale aktører, sier banksjef Liv Marit Wilhelmsen.

Utvider meglerstaben

Som et ledd i en offensiv strategi har virksomheten nylig utvidet kapasiteten på meglersiden og ansatt sin tredje eiendomsmegler på kontoret i Søgne.

– Vi har et mål om å styrke bemanningen og er på jakt etter gode folk. Med Kristoffer Munksgaard på laget har vi nå tre gutter med lang erfaring innen kjøp og salg av eiendom på kontoret. Den høye aktiviteten i det lokale boligmarkedet skaper lokale arbeidsplasser, og til tross for et nasjonalt noe mer urolig marked merker vi ingen negativitet i forhold til salg i områdene Søgne og Songdalen, utdyper avdelingssjef Hanne Geelmuyden.

– Spent på august

Megler Jon Andreas Røsstad forteller om en god inngang på året 2023 med en kraftig stigning i årets første måneder. En vekst som ligger rundt ti prosent, vesentlig over resten av landet gjør at regionen skiller seg ut.

– Etter en noe roligere juli, som er normalt i forhold til årstiden, er vi spent på august. Så langt ser det positivt ut med flere på visninger enn samme måned i 2022. Vi opplever høy etterspørsel, også på fritidsboliger, og det er definitivt selgers marked, sier Røsstad.

– Sett under ett er det positivt å se at høsten starter bra, og med en ekstra megler på plass er vi rigget til å være med i et marked med fortsatt høy aktivitet, og klare til å økte andeler av det totale markedet, sier banksjef Wilhelmsen.

Powered by Labrador CMS