Tilbyr Apple Pay til kunder

Publisert

Søgne og Greipstad Sparebank er glad for endelig å tilby Apple Pay til våre kunder. Med Apple Pay blir mobilbetaling en enkel, rask og sikker måte å betale på, direkte fra din iPhone eller Apple Watch, skriver banken i en pressemelding tirsdag ettermiddag.

– Sikkerhet og personvern er kjernen i Apple Pay. Når kunder bruker et kreditt- eller debetkort med Apple Pay, lagres ikke de faktiske kortnumrene på enheten, heller ikke på Apple-servere. I stedet blir et unikt enhetskontonummer tildelt, kryptert og sikkert lagret i «Secure element»- som er en brikke designet for å lagre betalingsinformasjonen trykt på enheten, står det videre i meldingen.

«Med Apple Pay trenger ikke kunder å bruke det fysiske betalingskortet eller berøre fysiske knapper, man vil nå ganske enkelt kunne handle ved å holde Apple Watch eller iPhone-telefonen nær en betalingsterminal for å foreta en kontaktløs betaling. Hvert Apple Pay-kjøp er sikkert fordi det er autentisert med Face ID, Touch ID eller enhetspassord, samt engangs unik dynamisk sikkerhetskode.»

Apple Pay er enkelt å sett opp, og brukere vil fortsette å motta bonuser eller fordeler som har blitt tilbudt gjennom kreditt- og debetkortavtalen i banken.

Netthandel i apper og på nettsteder som godtar Apple Pay, gjøres enkelt ved bruk av Touch-ID. Brukere slipper å opprette kontoer eller gjentatte ganger skrive inn frakt- og faktureringsinformasjon. Apple Pay gjør det enklere å betale for blant annet mat og dagligvareleveringer, netthandel, transport og parkering.

Betaling for varer eller tjenester i apper eller i Safari fungerer med iPhone 7 og nyere, iPhone SE, iPad Pro, iPad Air 2 og iPad mini 3 og nyere.

Powered by Labrador CMS