Jarle Olafsen er sportslig leder i Søgne FK og har ansvaret for gjennomføringen av fotballskolene.

Inviterer igjen til fotballskoler

Publisert Sist oppdatert

– Søgne FK inviterer igjen jenter og gutter i alderen 6-13 år (2018-2011) til Søgne for noen forrykende fotballdager med inkludering, mestring, glede og kameratskap i fokus. Søgne FKs TINE fotballskole har tidligere blitt kåret til Årets TINE fotballskole og det satser vi på å gjenta i år, skriver klubben i invitasjonen.

– Fylles opp

Sportslig leder i klubben, Jarle Olafsen sier til N247 tirsdag at som vanlig er folk litt sent ute med å melde seg på skolene som ofte fylles opp i siste liten. Første skole er fra 26. juni - 28. juni og en rett før skolestart 12. august til 14.august.

– I år har vi klart å unngå Sør Cup og håper det setter fart i påmeldingene. Klubben satser også i år på rene jentegrupper med kvinnelige instruktører. Vi har satset stort på utdanning av nye instruktører av begge kjønn og i tillegg har vi to keepertrenere til årets skoler, fortsetter Olafsen.

Veiledere

Han sier videre at klubbens dyktige veiledere har god erfaring fra tidligere fotballskoler og vil i år kurses med barnefotballkveld av våre dyktige trenerveiledere.

– Veilederne følges opp uken gjennom av noen av våre dyktige akademitrenere. Jentene og guttene som deltar vil få en varierte fotballdager med masse lek og moro med fotball som tema, sier han.

Påmelding skjer gjennom klubbens hjemmesider.

Olafsen opplyser videre at det i år kan søkes støtte til deltakeravgiften via Søgne og Greipstad Sparebanks generalsponsorskap. Flere opplysninger finnes på klubbens sosiale medier

Han legger til at fotballskolene ikke er en gullgruve for klubben, men et viktig arbeid for å skape aktivitet for de aller fleste.

Powered by Labrador CMS