Torsdag 29. februar åpner Lise Nilsen butikken Poppis i kjøpesenteret Tangvall Arena.

– Alltid hatt lyst til dette

Publisert

Skuddårsdagen 29. februar 2024 åpner Lise Nilsen butikken Poppis i andre etasje av Tangvall Arena trinn I. Med bakgrunn som butikksjef i skobutikk, jobb i barnehage og som dekoratør i kjedebutikk starter hun nå på det som lenge har vært en drøm for henne.

– Jeg har solgt mye barneklær til Søgne-folk også tidligere, og med egne barn som nå har vokst til tenker jeg tiden er inne til å gå i gang med min egen butikk her i Søgne, sier Nilsen.

Om profilen på den nye butikken sier eieren at det skal være en butikk for folk flest med hverdagsklær av god kvalitet, men til overkommelig pris.

«Sentereffekt»

At hun har valgt seg et lokale i kjøpesenteret Tangvall Arena er ikke tilfeldig.

– Butikker som ligger i et kjøpesenter er med på å trekke folk til hverandre og bør gi seg utslag i et større dropp-inn salg. Jeg tror vi har igjen for å være i et senter, og at det trekker mer folk inn i butikken, tilføyer Nilsen.

Med få dager igjen til åpning ser hun for seg en hektisk periode den kommende uken.

– Vi har fått på plass innredning, men det er mye varer som skal på plass i butikk og registreres inn i kassesystem før vi kan åpne for våre første kunder torsdag 29. februar, sier Nilsen til N247.

Powered by Labrador CMS