F.v.: Fredrik Lorentzen, Julian Bertzen og Øystein Dolmen.

Knutsen og Ludvigsen til Dyreparken

Publisert

– Dyreparken kan stolt melde om at nok et folkekjært barneunivers skal flytte inn i Norges største turistdestinasjon. I sommer skal Knutsen og Ludvigsen stå på scenen for å ta mikrofonen med tusen øyne lysende mot seg, skriver parken i en pressemelding mandag.

Snart er det dekket på perrongen for et helt nytt innslag; en ellevill musikalsk forestilling med sjarm, humor og mye spetakkel. Og scenen, jo den blir inne i løveområdet.

- Dette blir vår tredje kveldsforestilling i sommer, og vi gleder oss veldig. Knutsen og Ludvigsen tror vi vil slå godt an både hos store og små. Flere av oss har vokst opp med denne herlige musikkduoen, og vil nok kjenne på nostalgien i løveamfiet i juli, sier en spent Roy Bjerke fra underholdningsavdelingen i Dyreparken.

For det er nemlig fra løveamfiet publikum skal få oppleve de to trønderkarakterene, og skuespillerne selv skal få opptre inne hos løvene - hvis løvene vil inn da!

Den musikalske forestillingen, Knutsen og Ludvigsen hos løvene, vil inneholde de mest populære sangene som blant annet Dum og deilig, Grevling i taket og Kanskje kommer kongen.

Går alt etter planen, vil Knutsen og Ludvigsen bli et permanent innslag i Dyreparkens rikholdige underholdningstilbud. Fra før av spilles kveldsforestillingene Kaptein Sabeltann og Havets Hemmelighet i Kjuttaviga, og Sirkus Jesper i Sirkusteltet utenfor Kardemomme by. Til sommeren forventes det nærmere 95.000 publikummere til Dyreparkens tre ulike kveldsforestillinger.

Powered by Labrador CMS