Kristiansand Stasjon fikk det til å svinge i dekkehallen på Lunde fredag kveld.

Himmelsk konsertopplevelse på Tappen

Publisert
Ingvar Hovland trollbandt publikum med gode historier og diktlesning.

Fredag kveld fikk de fremmøtte en konsertopplevelse de sent vil glemme da bandet Kristiansand stasjon med gjester spilte sommeren inn i dekkhallen på Tappen på Lunde.

Med et meget godt sammensatt og variert innhold i løpet av to ganger 45 minutter fikk virkelig publikum valuta for inngangspengene. I løpet av konserten fikk publikum oppleve spennet mellom konferansier Ingvar Hovland som på humoristisk vis tok tilhørerne med tilbake til Basar-miljøet i Egersund på 60-tallet i spedd diktlesning og historien om da det første fjernsynet dukket opp i Hovland-bygda.

Dyktige musikere

I det spesielle konsertlokalet svingte det virkelig da bandet Kristiansand stasjon tok publikum med innom flere forskjellige musikksjangere hvor flere kjente sanger var oversatt til norsk tekst av bandet. Ettersom bandet har utspring fra diverse bedehusmiljø var det bare naturlig at mange av sangene var hentet fra dette miljøet.

Med dyktige musikere som felespiller Ben Solheim, gitarvirtuosen Hugo Vimme og vokalist Nina Pernille Munksgaard fikk trommis og konsert-sjef Bjarne Ormestad vist publikum at bandet behersker de aller fleste stilartene.

Blues-kongen «Daumann»

Publikum i alle aldre storkoste seg under konserten.

Av mange høydepunkter i løpet av konserten kommer man ikke utenom da gitarfenomenet Tor Einar «Daumann» Jakobsen viste at han fortsatt er kongen av blues-musikk i Kristiansand. Etter forrykende gitarspill ble det hele toppet ved at «Daumann» sang Marguee Bands udødelige klassiker Gammel råkk i kåken, til stående applaus fra publikum.

Terningkast

Denne gangen drister N247s sin reportasje-duo seg til å trille treningen etter konserten og her var det ingen tvil: Denne konserten stod til en soleklar sekser!

Da er sommeren behørig sunget inn og mens sommeren nytes så kan vi bare håpe at duoen Tore på Tappen og Bjarne Ormestad går i gang med planlegging av neste konsert i dekkhallen på Lunde.

Tor Einar «Daumann» Jakobsen trakterer gitaren bedre enn de fleste.
Powered by Labrador CMS