Daglig leder ved Bilen Din, Alf Olav Skeivoll i den nye verkstedhallen hvor kun elbiler vil ha adgang.

Utvider med nytt verksted for el-bil

Publisert

Etter 28 år med bilverksted på Linnegrøvan i Søgne forbereder eierne og de ansatte hos Bilen Din seg nå på å møte nye krav til reparasjon og vedlikehold av el-biler.

– Vi ønsker å kunne skille arbeidet på el-biler fra arbeid på biler med forbrenningsmotorer, sier medeier og daglig leder i selskapet Alf Olav Skeivoll til N247.

Dette har bedriften tatt konsekvensen av og kjøpte i 2023 naboeiendommen rett over gata for nåværende verksted.

Hallen for elbiler ligger like over veien for bedriftens nåværende lokaler.

– Her skal det bare inn el-biler. Vi tror det ganske snart vil komme strengere krav til bransjen med tanke på sikkerhet og risiko for uønskede hendelser ved samtidig arbeid på bensin- og dieselbiler og el-biler under samme tak. Derfor vil vi være tidlig ute og åpner nå ett av de første verkstedene som er hundre prosent dedikert til service av el-biler, sier Skeivoll.

Håndverkere er nå ferdige med ombygging og oppgradering av bygningen som skal huse det nye verkstedet, og Skeivoll regner med at hallen vil være klar til bruk allerede om få dager. 

– Løftebukk, innredning og nødvendig verktøy skal nå være på plass, og mekanikerne her gleder seg til å begynne å jobbe i det nye verkstedet vårt, sier daglig leder Alf Olav Skeivoll.Powered by Labrador CMS