Åtte nye artister er klare for Finsland Live i mai.

Åtte nye artister klare for Finsland Live 2024

Publisert Sist oppdatert

– Den 24 og 25 mai arrangeres Finsland Live for tredje gang. Nok en gang er det booket store navn til festivalen, samtidig som at artistbudsjettet er økt med omtrent 10% fra fjoråret, skriver Kenneth Fjeldkjøn i en pressemelding sendt mandag.

.

Lørdag kommer et av Norges største band på fest-country. Vassendgutane trekker et bredt publikum over tre generasjoner med sine uhøytidelige og humoristiske låter som: ungkar med dobbeltseng, Granada og Silikon i tatti.

Årets artister er:

Fredag 24 mai

  • Halva priset
  • Eldar Vågan (kjent ifra Vazelina Bilopphøggers)
  • Carina Dahl
  • Morgan Sulele

Lørdag 25 mai

  • Vassendgutane
  • Soppgirobygget
  • Sandra Lyng
  • Johnnyboy

Finsland Live er kjent for store variasjoner i musikkprogrammet og i år er intet unntak. På lørdagskvelden er det soppgirobygget som har æren av å avslutte kvelden. Soppgirobygget er kjent for sine dunkende basser og harde synther, og har i de siste årene blitt en landets største artister innenfor russe- sjangeren.

Nytt for 2024 er at det også vil bli livemusikk på festivalcampingen som vi etablerer i nærheten av festivalen.

Billettsalget har pågått i noen få dager og vi har allerede merket en vanvittig bra respons.

«Sandra Lyng er en folkekjær artist som for alvor slo igjennom etter fjerdeplassen i idol i 2004. I de senere årene har Sandra Lyng gått mer over i bygdemusikk- sjangeren, hvor hun har blitt veldig populær. Hun har blant annet gitt ut låter sammen med Hagle og Halva Priset. Hennes brede spekter av låter er noe vi virkelig gleder oss til!

Fredagen starter med en kunster av en musiker, nemlig Eldar Vågan. Etter at bandet Vazelina Bilopphøggers hadde sine siste konserter i oktober 2022 foran et utsolgt Oslo spektrum. Eldar har i ettertid satt sammen en trio for å underholde seg selv og publikum på best mulig måte. Her spilles det beste fra tiden i Vazelina. En av Norges største bygdetullinger passer perfekt inn i Finsland.

Carina Dahl har etablert seg som dronningen av bygda. Med over 25 millioner streams på Spotify i 2023 er hun mer populær enn noen gang. Hun er en allsidig artist som behersker flere forskjellige sjangere. Dette viste hun da hun kom på tredje plass i jubileumssesongen av Stjernekamp i 2021. Med sanger som «best på fest» og «Lyst på dæ» blir dette et fyrverkeri av et show.

Halva Priset er klare for å avslutte fredagskvelden, som de også gjorde i 2022. Bandet har siden gjennombruddet blitt kjent for sine joviale låter som passer perfekt inn på en god bygdefest. Vi gleder oss til å få besøk av gjengen i Halva Priset som lover oss fyr, flammer, konfetti og et forrykende show.

Det blir garantert sommerstemning når Morgan Sulele entrer scenen. Med over 100 millioner streams på Spotify, og kjente låter som «bare min» og «oppmerksomhet» er det garantert mange som ønsker å stå foran scenen og bli med på allsang.»


Les også:

Powered by Labrador CMS