Mgdalena Palowska og Jorunn Rosland foran skal gruse Erik Himberg og Trond Flatelid bak på bildet.

– Vi skal gruse gutta

Publisert
Jentene har en sponsor som er snill...

Lørdag 8. juni er det klart for Eurorally 2024 som i år starter i København. I år går løypa innom Ystad i Sverige , gjennom Polen, med målgang i byen Geske Budejovice syd i Tsjekkia onsdag 12. juni.

Debutanter med masse selvtillit

I årets Eurorally stiller det 150 biler til start fra fire nasjoner, hvor to av bilene kommer fra Søgne. Etter en topp opplevelse i 2023 stiller radarparet Erik Himberg og Trond Flatelid igjen på startstreken, denne gang i knivskarp konkurranse med sine bedre halvdeler. De bedre halvdelene som er Magdalena Pawlowska og Jorunn «Sprudledama» Rosland stiller i årets Eurorally som eneste rene jentelag.

– Måtte bare

– Dette måtte vi jentene bare være med på og som eneste jentelag så vil vi garantert få masse oppmerksomhet underveis under rallyet og vi kommer til å spille på sjarmen og regner med å hanke inn masse premier, sikkert til stor irritasjon for våre mannlige konkurrenter og i hvert fall fra mannfolka våre. Vi merker allerede at gutta våre viser tegne til nervøsitet før starten på lørdag. Vi skal gruse de på alt.

Jentene lurer på om gutta trenger hjelp med ladning av El-bilen.

Ettersom mannfolkene våre stiller med en type bil som stadig trenger ladning, mens vi stiller med en bil som tankes kjappet opp med flytende driftsstopp, vil dette gjøre at vi til enhver tid vil ligge så laaangt foran gutta at vi aldri vil se de i bakspeilet. Hele rallyet blir en eneste stor konkurranse mot mannfolka våre hvor det viktigste for oss er å gruse de alt, kommenterer rallyfører Jorunn Rosland dager før startskuddet går.

Flest følgere og reisebrev

Begge de lokale teamene har allerede opprettet Instagram-kontoer i forbindelse med rallyet. Også her blir det konkurranse mellom teamene om hvem som får flest følgere, en konkurranse som jentene anser som ren «walk over». Jentene har også lovet å sende reisebrev til N247, så da er det bare for N247s lesere å vente i spenning på første reisebrev fra de tøffe rallyjentene fra Søgne.

Powered by Labrador CMS