Bildet er fra en tidligere seriekamp på Søgne stadion.

Vil tilbake på vinnersporet

Publisert

Etter forrige helgs tap borte mot Flekkefjord er det et tent Søgne-lag som møter Birkenes på Søgne stadion lørdag klokka 15.00.

– Birkenes imponerte stort i serieåpningen da de slo Donn i første serierunde så de er helt klart et lag som kan slå hvem som helst. Uansett så er det en topp motivert spillergruppe som er klare for å komme tilbake på vinnersporet i morgen, kommentere en kampklar Søgne-trener Lennart Aamodt.

Backrekka er intakt igjen

Etter en del skadetrøbbel og karantener på backplassene er endelig alle spillerne kampklare. Det betyr at laget stiller med «toppet» forsvar igjen. Spillere som Daniel Aamodt og Espen Sørensen er fortsatt på skadelisten og Jarle Rogstad er bortreist, som betyr følgende startoppstilling i 1-4-1-4–1 formasjon: Sindre Tjørhom, Ulrik Stubstad, Dan-Roger Roland, Elias Kjøstvedt, Håkon W. Fjeld, Kevin Vigebo, Markus Aamodt, Ditlef Ueland, Kevin Johansen og Samuel Lavik.

Det meldes om fint vær og en meget bra gressmatte, så er det bare for publikum å kjenne sin besøkelsestid, lørdag klokka 15.00 på Søgne stadion.

Powered by Labrador CMS