Daglig leder i nyetablerte Agder byggprosjektering, Reidar Johansen (t.h.) sammen med medeier Thor Inge Ommundsen.

Har etablert nytt selskap i Søgne

Publisert Sist oppdatert

Etter 15 år i bransjen, de seneste 7-8 årene som medeier i Lindland byggprosjektering, har Reidar Johansen solgt seg ut av nevnte selskap.

– Vi har etablert det nye selskapet Agder byggprosjektering her på Tangvall der Johansen er daglig leder og medeier, forklarer Thor Inge Ommundsen som er inne på eiersiden i det nyetablerte selskapet.

Han forklarer at tanken bak å starte den nye virksomheten dukket opp under en samtale der de involverte hadde ønske om å gjøre noe sammen etter å ha hatt et tett samarbeide de seneste to til tre årene.

– Skal drive som tidligere

Johansen understreker at han i det nye selskapet skal fortsette med samme type oppgaver og mot samme kundegruppe som tidligere.

Reidar Johansen er medeier og daglig leder i nyetablerte Agder byggprosjektering.

– Det vil si rådgivende ingeniørtjenester inkludert prosjektledelse, søknader, etterkontroll og andre relaterte oppgaver for næringskunder og private som trenger assistanse til oppdrag innen bygg og anlegg, utdyper Johansen.

Det nye selskapet er lokalisert under samme tak som Ommundsens øvrige virksomhet, og ved oppstarten er Johansen eneste ansatte.

– Med den brede erfaringen Johansen har etter mange år i bransjen ser vi for oss en utvidelse av virksomheten på sikt og tenker da også at en økt bemanning vil være naturlig i takt med forventet vekst i selskapet, avrunder medeier i nyetableringen, Thor Inge Ommundsen.

Powered by Labrador CMS