– En mottakelse som har overgått våre forventninger

Publisert

Med over 200 boliger under forvaltning og en markedsandel på 43 prosent i Agder tar eiendomsmeglingsselskapet Utleiemegler Sør nå videre sats for å befeste sin posisjon i utleiemarkedet på Sørlandet med å utvide vestover. Selskapet ble etablert under pandemien i 2020 og har på kort tid vokst seg til en spydspiss i Sørlandets utleiemarked.

– Vi startet opp våren 2020 med et mål om å bli Sørlandets ledende utleiemegler. Siden den gang har teamet jobbet knallhardt for å bygge opp selskapets utleieportefølje med å forvalte boliger for næringslivet, offentlige aktører og private utleiere. Selskapet har fått en mottagelse som overgikk alle forventninger, sier daglig leder Mikal Fjellvang til N247.

Nylig ble det kjent at selskapet har fått tillit av Nye Veier til å bistå med utleie av boliger ved E18 og E39 fra Ålgård i vest til Langangen i øst, og i tillegg til dette har et større prestisjeprosjekt i Kristiansand sentrum blitt tilført utleieporteføljen.

– Vedvarende opptur

Inger Foss, Kristoffer Fidjestad og Mikal Fjellvang er strålende fornøyd med veksten de siste tre årene og jobber på videre for å ha fornøyde kunder og kunne forvalte enda flere utleieboliger for kunder på Sørlandet.
Inger Foss, Kristoffer Fidjestad og Mikal Fjellvang er strålende fornøyd med veksten de siste tre årene og jobber på videre for å ha fornøyde kunder og kunne forvalte enda flere utleieboliger for kunder på Sørlandet.

Fjellvang beskriver veksten til meglerselskapet, lokalisert i Festningsgata i Kristiansand, som en vedvarende opptur fra start. Allerede i 2022 passerte porteføljen over 200 utleieboliger under forvaltning, et antall som har fortsatt å øke. I følge daglig leder viser de seneste tallene basert på opplysninger fra Finanstilsynet at Utleiemegler Sør allerede i utgangen av 2022 hadde en markedsandel på 43 prosent av omsatte utleiemeglingsoppdrag i Agder, noe han beskriver som svært sterke tall etter kun drøye to år i markedet.

Han peker videre på at bedriften har fått godt fotfeste øst i regionen, mens utleiemarkedet vestover ikke har fått så mye fokus som det fortjener. Selskapet har den siste tiden økt kapasiteten med nyansettelser for å rigge seg for mer vekst. Som en del av dette er det igangsatt en større strategisk satsning med fokus på markedet vestover mot Søgne, Mandal og Lindesnes-regionen.

– Vi ønsker å bidra til at utleiemarkedet vest i fylket vårt for første gang har muligheten til å benytte seg av en profesjonell aktør til å bistå med utleiemegling og forvaltning av utleiebolig. Vi er ydmyke for tilliten vi er blitt vist siden vi startet opp og stolte over veksten vi har hatt. Dette er en hyggelig anerkjennelse på at vi har gjort noe riktig, men ingen hvilepute for videre arbeid. Vi skal fortsette å etablere oss som Sørlandets ledende utleiemegler for å bistå til å profesjonalisere utleiemarkedet i hele Agder, utdyper Fjellvang.

- Utleiemegler Sør er svært fornøyd med våre siste nyansettelser som vi tror rigger oss for å kunne vokse enda mer i tiden fremover, samtidig som vårt viktigste fokus er å ivareta eksisterende kunderelasjoner hvor vi bistår huseierne våre med å gjøre boligutleie trygt og enkelt, oppsummerer daglig leder Mikal Fjellvang.

Powered by Labrador CMS