Fra og med 17. april utvider Søgne og Greipstad sparebank fra tre til fem åpningsdager i uka på Nodeland.

«Åpnerefest» på Nodeland i april

- Fra 17. april har banken åpent fem dager i uken. Vi ønsker med dette å gi sambygdinger et fullgodt lokalt banktilbud, sier assisterende banksjef Kathrine Repstad Falch til N247 tirsdag ettermiddag.

Disse tre er de første du møter i bankens lokaler på Nodeland. F,v.: Emilie Henriksen, Susanne Digervold og Lise Korsmo.

Tre dager: Banken har tidligere hatt åpningstid tre dager i uka. Både forsikrings- og eiendomsmeglertjenestene vil ha fast tilstedeværelse etter utvidelsen.

– Er ikke dette å gå motsatt vei i forhold til digitaliseringen i landet?

– Jo kanskje, men vi vet at mange kunder vil ha et sted å komme til, sette seg ned i en stol for å snakke med banken. For mange førstegangskjøpere av et hjem er det fint å for eksempel fortelle dem hva en pant er, ha en skikkelig gjennomgang av alt et hus eller en leilighet innebærer og sammen legge en plan for investeringen, fortsetter Repstad Falch.

Ikke digitale: Hun legger til at mange kunder fremdeles lever utenfor det digitale livet og ønsker personlig kontakt.

- Det er noe vi nå satser enda mer på i Songdalen, og vi inviterer til en <<åpnerefest>> den 17. april, med skolekorpset, kaffe og noe i bite i. I tillegg blir det tale og flere aktiviteter, avslutter Kathrine Repstad Falch.

Powered by Labrador CMS