Eiendomsmeglerne som står bak Hjem.no - bak fra venstre: Marianne Garang (Partners), Øyvind Aasen (Sørmegleren), Vibeke Stavnes (Proaktiv), Rune Paulseth (daglig leder Bomega), Stian Kløfta (Krogsveen), Grethe Meier (Privatmegleren). Foran fra venstre: Hedda Ulvness (Eie), Martin Nielsen (Eiendomsmegler Vest), Martin Kiligitto (Nordvik).

Lanserer utfordrer til Finn.no

Publisert

– Fra i dag får nordmenn endelig et reelt valg av markedsplass for eiendomsannonser med lanseringen av Hjem.no. Hjem.no er eid av eiendomsmeglerne selv og setter en helt ny standard for kjøp og salg av eiendom på nett, skriver Sørmegleren i en pressemelding torsdag.

– Dette er gode nyheter for både kjøpere og selgere. Når noen av landets ledende eiendomsmeglere slår seg sammen for å utvikle og lansere en ny eiendomsportal, så mener vi alvor, sier Øyvind Aasen, administrerende direktør i Sørmegleren.

Undersøkelser viser at de aller fleste nordmenn ønsker hjelp fra en eiendomsmegler når de skal kjøpe eller selge bolig. Vår befolkningsundersøkelse avdekker at 9 av 10 bruker nettet aktivt ved boligsøk, og 44% savner tjenester som gjør det enkelt å sammenligne boliger. Hjem.no imøtekommer dette behovet med sin innovative teknologi.

– Når det kommer til kjøp og salg av eiendom, viser våre erfaringer tydelig at folk foretrekker å støtte seg til meglernes ekspertise. Med Hjem.no gir vi eiendomsmeglerne et kraftfullt verktøy som forsterker deres evne til å veilede kundene gjennom en av livets største beslutninger, sier Aasen.

Nå kommer det en utfordrer på eiendomssiden, innenfor et område der Finn i praksis har hatt monopol i en årrekke.

– Nordmenn ha valgmuligheter, og bak eiendomsportalen Hjem.no står noen av Norges ledende eiendomsmeglere, understreker Aasen.

Hjem.no bruker avansert, norsk teknologi og vil ha lavere pris enn dagens løsninger. Denne teknologien er ikke bare for å bedre brukeropplevelsen, men også for å sikre en mer effektiv match mellom boliger og potensielle kjøpere.

– Hjem.no bruker smart teknologi og kunstig intelligens til å matche boliger og boligkjøpere på en mer relevant måte, forteller Aasen.

– Dette er veldig gode nyheter for norske boligkjøpere og -selgere. Med Hjem.no blir det enklere å finne den riktige eiendommen eller kjøperen, og plattformen vil skape konkurranse og teknologiutvikling innenfor et område som fram til nå har vært preget av små framskritt på dette området, står det videre i meldingen.

Powered by Labrador CMS