Brakseier til Søgne HK: - Det begynner å sitte nå

Publisert
Søgne HK - MHI 1 31-11 (18-5), kvinnenes 4. divisjon, Tinntjønhallen.

- Det begynner å sitte nå, sa trener Bjørn Hagen, rolig som alltid, til N247 etter at laget hans hadde gått til pause med 13 mål pluss på tavla.
Hjemmelaget brukte syv minutter på å komme skikkelig i gang i torsdagens seriekamp mot mandalittene. Etter det raste Søgne fra gjestene som ble filleristet av et strålende hjemmelag som slapp lett gjennom et svakt forsvar i begge omgangene.
- Ikke bra
- Det var ingen lett kamp for oss, og nedrykksspøkelset begynner å vise seg. Vi hadde mange ute i dag, men det er ingen unnskyldning. Et tap med 20 mål, er ikke bra, sa MHi-trener Kjell Arild Haddeland ved kampslutt.
Søgne oste av selvtillit, spillet satt, effektiviteten var stor, og ikke minst var innsatsen og presisjonen et tredjedivisjonspill verdig. Trener Hagen fikk etter hvert brukt samtlige spillere, og byttet til tider tre utespillere mot tre på benken samtidig.
- Det er nyttig når vi får brukt alle spillerne. Det gir kamperfaring for samtlige, og er en fin måte å få de som ikke spiller for ofte til å få mer kamperfaring, sa han.
- Hva forteller du spillere som leder med 13 mål til pause?
- At de ikke skal gå ut å spille uavgjort eller vinne med et par mål i andre omgang. Det er lett å legge seg bakpå, noe de ikke gjorde. Jentene slapp inn seks mål i andre omgang, det er fantastisk, sa han.
Artikkelen fortsetter under bildet.
- Det begynner å sitte nå, sa trener Bjørn Hagen etter at laget hans valset over gjestene fra Mandal i begge omgangene torsdag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen).
Søgne HK topper igjen tabellen og styrer støtt mot en topplassering i årets sesong med fem kamper igjen å spille i årets serie.
Mestscorende torsdag var Line Govertsen Bjelland med åtte mål, tett fulgt av den hjemvendte utenlandsstudenten Oda Sangvik Abrahamsen med syv nettkjenninger.

Bredde
I alt hadde hjemmelaget ikke mindre enn 12 spillere som scoret mål torsdag, noe som sier det meste om bredden i dette unge laget.
Neste hjemmekamp er 26. mars mot Grindheim. Før den kampen møter Søgne Farsund og Flekkefjord 20. og 21. mars borte.
Mari Skuland er gjennom og scorer ett av sine to mål. (Foto: Nicolai Prebensen)
Powered by Labrador CMS