Jon Fjeld klar med startpistolen når ett lag fra Rosseland skole og to lag fra Lunde skole står klare på startstreken på Søgne stadion.

– Verdens største stafett

Publisert

Tirsdag deltok elever fra 6. og 7. klasse fra skoler i Søgne og Songdalen på den årlige TINEstafetten. I år var det Nygsår skole som var teknisk arrangør og gjennomførte arrangementet i samarbeid med Søgne IL.

«TINEstafetten arrangeres av Norges Friidrettsforbund (NFIF) og TINE, der målet er å fremme fysisk aktivitet og breddeidrett blant barn og unge. Hvert år deltar over 100.000 ungdommer, fordelt på rundt 300 arrangementer, for å dele løpeglede og drive med idrett i skolen», skriver arrangørene på sine nettsider.

– Med over 100.000 deltakere er dette verdens største stafett. I dag er det elever fra 6. og 7. klasse som løper, og det løpes i heat med åtte etapper som hver er 200 meter og med både gutter og jenter på lagene, sier Jon Fjeld fra Søgne IL til N247.

TINEstafetten arrangeres over hele landet, og ved stevnet på Tangvall tirsdag var de lokale skolene representert med nærmere 200 elever.

Powered by Labrador CMS