Rundt bordet: Øyvind Lorentsen, Magne Lorentsen, Olav Ringvoll og Per Holmen med ryggen til.

– En hobby du kan fortsette med livet ut

Publisert

– Liker du å spille kort og har lyst til å ha en ny hobby. Da kan bridge være noe for deg. Bridge er et spill for mennesker i alle aldersgrupper, og nå inviterer Søgne bridgeklubb til kurs for nybegynnere, sier kursholder i den lokale klubben, Øyvind Lorentsen.

Allerede mandag 18. september er klubben i gang med høstens kurs. Det holdes i undervisningsrommet på Søgne omsorgssenter.

Lorentsen beskriver bridge som et spill med mye matematikk og psykologi, og som i alle andre spill er spenningen et viktig moment for spillerne.

– Kanskje aller mest viktig er likevel det sosiale for mange som møtes for å spille bridge, og det er en hobby du kan fortsette med hele livet når du først har kommet i gang, utdyper han.

– Blant de største på Sørlandet

Søgne bridgeklubb ble etablert i 1996 og har nesten hele tiden etter dette vært blant de største bridgeklubbene på Sørlandet.

– Det er et veldig godt miljø i klubben som normalt møtes to ganger i uka i lokalene på omsorgssenteret. Mandagene er i en rolig og avslappet atmosfære, torsdagene er en tanke mer seriøse og gjerne med besøk av spillere fra andre klubber i landsdelen, sier Lorentzen videre.

Søgne bridgeklubb har i dag rundt 65 medlemmer, og kurslederen forteller om et aktivt og oppblomstrende juniormiljø med flere lokale spillere på høyt internasjonalt nivå.

– Har du lyst til å være med eller bare til å vite mer om oss, så ikke nøl med å ta kontakt. Stikk gjerne innom oss på Søgne omsorgssenter mandag, oppfordrer Øyvind Lorentsen.

Powered by Labrador CMS