– Her kan du gjøre mange gode kupp, sier Steinar Endresen i Søgne ungdomslag.

– Åpent hver lørdag i januar

Publisert

– Med det vinterværet vi har i vente fremover nå er det nok mange som vil ut og benytte anledningen til turer på ski eller andre former for vinteraktiviteter. Kanskje det da også er behov for bytte av utstyr som ikke lenger passer, og kanskje du har noe som andre fortsatt kan ha nytte av, sier Steinar Endresen i Søgne ungdomslag.

Da passer det kanskje bra at ungdomslaget allerede lørdag 6. januar åpner for innlevering og salg av brukt sportsutstyr i kjelleren på Heimklang.

- Dette er en tradisjon vi har holdt på med siden tidlig på 1980-tallet, helt siden den gang vi gikk på treski, sier Endresen og viser fram det store utvalget av brukt sportsutstyr som er klargjort i kjelleren på Lunde i Søgne.

Ungdomslaget selger brukt sportsutstyr som de har i kommisjon fra eierne. Endresen forteller at når de har åpent for innlevering, kommer folk som vil avhende ting som ikke lenger er i bruk og leverer dette inn for salg.

Ski, sko i alle varianter og mye annet flott brukt sportsutstyr til en rimelig penge når Søgne ungdomslag selger brukt utstyr på Heimklang.

- Mange gode kupp

- Vi blir enige om hva selger ønsker for utstyret og så legger vi på et lite påslag som går til ungdomslaget. Det blir uansett gunstige priser for de som ønsker å kjøpe seg ski, skøyter, sko eller hva det skal være. Alt fra nesten nytt utstyr i originalemballasje til eldre og mer utgåtte produkter får vi inn, og her kan kjøperne gjøre mange gode kupp, forteller Endresen.

Powered by Labrador CMS