Lørdag giftet Fløy-trener Marius Kjørvik Johansen seg med Nathalie Valvik i Flekkerøy kirke.

Fløy-treneren giftet seg

Publisert Sist oppdatert
Nathalie Valvik og Marius Kjørvik Johansen i Flekkerøy kirke lørdag ettermiddag.

Lørdag giftet Fløy-trener Marius Kjørvik Johansen seg med Nathalie Valvik i Flekkerøy kirke. Gunnar Trægde Pedersen fra Voie kirke var prest, mens Marius bror Aleksander Kjørvik Johansen og Karianne Brekke var forlovere.

Familier, venner og en del spillere og representanter fra Fløy IL var samlet.

Nathalie kommer opprinnelig fra Søm, og i dag holder de nygifte hus like etter Kjærsbakken, langs veien der du tar opp mot Høyfjellet.

Marius kom til Fløy Fotball i 2014, først som spiller. Siden har han hatt en finger i det meste som har foregått i og rundt Flekkerøyhallen. Han har vært assistentrener i noen sesonger før han ble permanent hovedtrener for A-laget i vår. Han startet Fløys Sommerfotball for noen år tilbake, han har vært svært delaktig i at det ble fotball etter skoletid for elever på barneskolen. Marius er, uten å foraktende noen andre medlemmer, krumtappen i dagens Fløy Fotball som frister tilværelsen i Post-Nordligaen.

Han er den eneste heltidsansatte i klubben ute i Lindebøskauen. Om ikke han er å se på kontoret, frister han gjerne tilværelsen sammen med en haug av store og små fotballspillere ute på feltet.

Denne helgen er det spillefri, og dagens brudepar har trommet sammen masser av folk til selskap på Kafé Geitodden.

Powered by Labrador CMS