Carl-Erik «Kalle» Rasch-Haugen forklarer menyen de til første gjestene.

Kø da Skagen pub Søgne åpnet dørene

Publisert Sist oppdatert
Dørene ble åpnet på slaget klokken 12.00.

Det var kø av spente gjester da Skagen pub i Søgne åpnet dørene lørdag på slaget klokken 12.00. Etter en hektisk innspurt var den spent Carl-Erik «Kalle» Rasch-Haugen som var klar til å ta i mot de første gjestene.

– Gøy å være tilbake der jeg for startet karrieren i denne bransjen. Vi har virkelig troa på at både turister og fastboende skal vil benytte seg av vårt konsept. Jeg vet av tidligere erfaring at det ikke bare er å åpne dørene så kommer folket. Vi må være på hele tiden og sørge for at gjestene får en så god opplevelse at de kommer tilbake og i tillegg formidler den positive opplevelsen videre til venner og kjente.

I kveld blir det fult hus med spisegjester, så får vi håpe at folket bruker oss i løpet av de to månedene vi skal ha åpent i sommer, forteller en spent Carl-Erik Rasch-Haugen på åpningsdagen.

Endelig kunne Carl-Erik Rasch-Haugen åpne dørene til Skagen pub Søgne.

Terningkast

I løpet av kvelden vil N247 stille med et reportasje-team som vil gi en vurdering av mat, service og lokaler i form av terningkast. Da er det bare å vente i spenning til i morgen både for «Kalle» & co og N247s lesere på hva terningene lander på.

Denne gjengen syklet til Skagen i Høllen.
Powered by Labrador CMS