Med tre bronsemedaljer fra VM for junioren i Sør-Korea tidligere i år satser Caroline Finnestad Lund videre mot EM og VM i 2024.

50.000 i talentstipend

Publisert

– Årets Talentstipend 2023 fra Cultiva Ekspress Idrett går til Caroline Finnestad Lund. Caroline Finnestad Lund (19) er en ung skytter med svært sterke resultater fra både nasjonale og internasjonale konkurransearenaer, skriver Cultiva på egne hjemmesider tirsdag.

Det står videre at Finnestad Lund en er del av landslagsgruppen UNG+ i Norges skytterforbund. Hun hadde i 2023 et sterkt junior-VM med individuell bronse i rifle 50 meter liggende og to bronsemedaljer i lagskyting.

«Nasjonalt ble Finnestad Lund junior-Norgesmester på 50 meter matchskyting, i tillegg til mixed-gull og lag-gull på 10 meter i samme mesterskap. Selv om hun fremdeles er junior, tok hun sølv i Norgescupen blant seniorskytterne og ble også samlagsmester i seniorklassen. Innen feltskyting (Det frivillige Skyttervesen) ble Caroline nordisk ungdomsmester i 2023. Hun tok også individuelt sølv, samt gull og sølv i lagkonkurransen i samme mesterskap.»

Caroline Finnestad Lund er medlem av Søgne Skytterlag. Når dette stipendet deles ut, er Finnestad Lund i Ungarn for å kjempe for Norge i EM.

– Årets Talentstipend på 50.000,- går til Caroline Finnestad Lund til hennes videre satsing som skytter, avsluttes meldingen med.

Powered by Labrador CMS