«Pensjonisten» fra Søgne skytterlag, Magne Lorentzen, Jon Olav Jåtun og Johan Sørli på overraskelsesbesøk med blomster til Europamester Caroline Finnestad Lund.

– Fantastisk internasjonal prestasjon

Publisert

Hele fem medaljer, to gull, en sølv og to bronse hadde Caroline Finnestad Lund med seg hjem til Søgne etter deltakelsen i EM i skyting i Kroatia.

– Det er en fantastisk internasjonal prestasjon, og Caroline er bare i begynnelsen av karrieren, sier leder i Søgne skytterlag, Magne Lorentzen til N247.

Lorentzen, Jon Olav Jåtun og Johan Sørli, «pensjonistene» som de kaller seg, selv om de fremdeles er aktive på skytebanen dukket torsdag uanmeldt opp på døren til Søgnes yngste internasjonale mester for å overrekke blomsterbukett, og som de selv la til, for å se på medaljene.

– Vi er så stolte av Caroline og av det hun presterer. Ikke bare er hun en ener i konkurranse, men hun stiller opp og kommer med gode råd også til oss andre når vi er på banen og skyter. Hun betyr veldig mye også for laget når hun stiller i konkurransene, utdyper Lorentzen.

– Ville ikke skyte

Caroline forteller selv at hun var utrolig spent og nervøs foran finaleskytingen.

– Jeg var utrolig nervøs og ville helst ikke inn til finaleskytingen, men jeg klarte å kontrollere meg og flyte på den gode følelsen, sier hun og avslører at hun snakket høyt med seg selv for å holde kontrollen.

Hun ledet foran det siste skuddet og visst at dette var bra straks skuddet satt i blinken.

– Men det var først litt etterpå det gikk opp for meg at jeg hadde klart å vinne, sier Caroline.

Medaljene

Caroline Finnestad Lund hjemme i Søgne med hele fem medaljer fra EM i skyting.

De fem medaljene hun henter frem til «pensjonistene» i Søgne skytterlag er:

  • EM-gull i OL-øvelsen halvmatch 3x20 skudd
  • Laggull 60 skudd liggende med ny Europeisk rekord
  • EM-sølv i 60 skudd liggende
  • Lagbronse i halvmatch 3x20 skudd
  • EM-bronse i øvelsen trio lag der Caroline skjøt den knestående serien.
Powered by Labrador CMS