Caroline Finnestad Lund sammen med sølvvinner Synnøve Berg og bronsevinner Pernille Nor-Woll, alle fra Kisen MSL

Tre NM-gull til Caroline

Publisert

Norgesmesterskap i miniatyrskyting og luftrifle ble avsluttet siste helg etter skyting i Ekeberghallen og Alfhallen. Det skytes på henholdsvis 15 m med rifle og 10 m med luftvåpen og med et deltakerantall på nesten 350 skyttere.

Søgne-skytter Caroline Finnestad Lund som i denne sammenheng representerer Kisen MSL kunne ta med seg hjem hele tre gullmedaljer fra mesterskapene.

I miniatyrskytingen ble det gull på 60 skudd liggende i juniorklassen, og Caroline sikret også gull på 15 m hvor det skytes 60 skudd fordelt på liggende, kne og stående.

Sammen med sine to lagkolleger fra Kisen MSL kunne Caroline også ta med seg hjem gullmedalje i klassen sprint rifle åpen lagskyting.

– Det er lite miljø for denne type skyting her på Sørlandet, og Caroline skyter derfor fremdeles sammen med lagvenner i Kisen. Det blir en del kjøring ut av dette, gjerne et par ganger i måneden for å delta på konkurranser og samlinger sammen med laget. I etterkant av NM nå i helgen gikk turen direkte til Dortmund der hun skal delta i et internasjonalt stevne denne uke, sier pappa, Tor Harald Lund til N247 mandag.

Det ble to individuelle gull og ett laggull til Caroline Finnestad Lund under NM i miniatyr og luftrifle i mars 2024.
Powered by Labrador CMS