Cars, bikes & coffee

Publisert

Det glinser litt over gjennomsnittet og låter litt annerledes når denne gjengen tar kaffepausen sin i Høllen torsdag kveld. 
- Jeg hadde lyst til å ha et treffsted for alle med «spesielt kjøretøy» uten at det må være i regi av en organisasjon. En plass hvor vi kan treffes helt uformelt, ta en kopp kaffe og prate litt. Vidar på Joker mente torsdag kunne være litt stille av og til på kvelden så da ble det til at vi møtes her. I dag er det tredje gang og for første gang er vi heldig med været så rekorden på 12 kjøretøy fra åpningsdagen blir helt sikker slått i kveld, sa initiativtaker Hans Tore Tangerud til N247 like etter klokken 18.00 torsdag.
Møteplass for alle
Tangerud som sammen med sin danske venn Per Pouls har fått i stand det hele ønsker alle med interesse for spesielle kjøretøy velkommen, enter det er amerikansk, europeisk eller japansk og uansett om du kjører på to eller fire hjul.
- Vi har ikke markedsført arrangementet spesielt men bare informert gjennom klubber, venner og kjente, Med fint vær fremover og stadig flere som blir oppmerksom på dette ser vi fram til mye folk her på brygga om torsdagene utover sommeren. 
Alle er velkommen, sier Tangerud og dirigerer biler på plass foran Høllen Brygge.
Sist oppdatert 05.06.2015 klokken 10.49 av Endre Ottem
Hans Tore Tangerud er initiativtaker til samlingene i Høllen (Foto: Jon Aamodt)
Høy glansfaktor på de fremmøtte bilene torsdag. (Foto: Jon Aamodt)
Powered by Labrador CMS