Catalin Parcea foran sin fjerde pizzavogn som ble åpnet på Tangvall fredag.

– Mye allerede fra første dag

Publisert

I midten av april dukket en rød salgsvogn opp ved bussterminalen på Tangvall, like ved siden av «Thai-vogna» som har hatt tilhold her noen år. Budskapet på den røde vogna fortalte tydelig at her var det åpning fredag. Et par dager etter åpning er eieren, Catalin Parcea selv på plass etter et par feriedager, men han har allerede konstatert at åpningen har blitt tatt godt imot av innbyggerne i bydelen.

– Jeg har lenge tenkt at Søgne var et godt område for å selge pizza. I over tre år har jeg vært på jakt etter egnet plass for en salgsvogn, nå gikk det endelig i orden, sier Parcea til N247.

Fjerde utsalg

Vogna i Søgne er nummer fire for Parceas selskap Pizza Show som fra tidligere har utsalg på Dvergsnes, Lund og i Vågsbygd.

Opptil 250 italienske pizza har blitt utlevert daglig på Tangvall under åpningshelgen.

– Oppstarten i Søgne har vært veldig bra med mye salg helt fra første dag. I helga gikk det ut 200 til 250 pizza daglig, sier han og legger til at han nå er veldig spent foran kommende helg.

I følge eieren kjøpte han salgsvogner av Pål Lidi og startet med pizzasalg på torvet i Kristiansand i 2017. Siste omsetningstall skal ligge i størrelsen 20 millioner kroner årlig.

– Vi selger mest fra nettsiden vår, der får du også oppgitt ventetiden, og vi har også hjemkjøring i lokalområdet til en «grei pris», sier Catalin Parcea før han må trø til bak disken og ta unna bestillinger til ventende kunder.

Powered by Labrador CMS