Sommerbust 2023.

– Et mål å tilby en rimelig konsertopplevelse

Publisert

– Mye har blitt dyrt, derfor ønsker vi å tilby et rimelig alternativ og holde pris på billetter og det som selges under konserten så lave som mulig, sier Bjørn Ivar Ludvigsen til N247.

1. juni inviteres publikum til det som beskrives som en litt annerledes festival. Her vil publikum ikke finne gressplen eller sandstrand. Hele konsertområdet er satt sammen av konteinere og en telthall.

– Sommer på Sørlandet er festivaltid, og det er mye å velge. Sommerbust prøver å gjøre ting litt mer på sin måte og arrangerer en konsert i et industriområde med et industrielt preg med scene av containere og konsertområdet i en telthall skjermet, for vind og regn, sier Ludvigsen.

Country på programmet

I år er det countrymusikk som står på menyen. Det er artistene Arly Karlsen band og Johnny Sandåker som spiller opp til fest når Sommerbust arrangeres på Mjåvann 1. juni. Bjørn Ivar Ludvigsen får god hjelp av far som driver Stein Ivar Ludvigsen transport fra sin base på Mjåvann.

– Her setter vi ut konteinere til scene, servering, inngjerding og til montering av lys på området, forklarer arrangøren videre.

Han legger til at arrangørene gjennomførte en test i mindre skala sommeren 2023.

– Med kort varsel og i en mindre skala så vi at ting fungerte, sier Ludvigsen og legger til at gjennomføringen var nok til at sparepenger satses for å få til en hel kveld med to artister på scenen og et håp om at mange vil benytte anledningen til et rimelig konsertalternativ ved inngangen til årets sommer.

Johnny Sandaker.
Arly Karlsen
Powered by Labrador CMS