Søgne FKs juniorer til semifinale i Dana Cup

Publisert Sist oppdatert

Oppdatert: I fredagens semifinale ble det tap mot Mexico 1-2, men i følge Gunnar Engebu i Søgne FK var det en jevn kamp som kunne ha endt begge veier.

Søgnes juniorer er videre til semifinalen b-sluttspillet i Dana cup. Etter oppturer og nedturer har de kjempet seg fram i den prestisjetunge turneringen og dominert i sluttspillet.

I gruppespillet startet vi med tap mot svenske IK Konghalla. Etter dette gikk vi på et tap og en seier i gruppen som avgjorde at vi var i b-sluttspillet.

Søgne startet sluttspillet med seier mot naboklubben fra Sørlandet, Vindbjart. Til tross for et rødt kort fem minuttern inn i kampen kjempet vi oss videre med 3-1 seier.

Etter dette sto Ottestad for tur og her vant vi knusende 3-0. I kvartfinalen møtte vi Dalen-Krokslätts FF fra Sverige som Søgne i siste sekund klarte å karre seg videre til semifinalen. Den går direkte på Dana Cups nettsider og starter klokken 18.45.

Her møter vi Interclubes fra Mexico som sannsynligvis blir en tøff kamp. Kampen blir sendt på Dana Cup sine nettsider. Vår toppscorer er Kristian Aarhus med syv noteringer og har vært utrolig viktig for suksessen i sluttspillet.

Powered by Labrador CMS