Pia Kristine Lieng er nå en av fem finalister i kampen om folkes pris på årets Dance Awards 2024.

– Nå er det Pia sin tur til å skinne - En av fem gjenværende finalister

Publisert Sist oppdatert
Pia Kristine Lien fra premieutdeling under NM.

Oppdatert:

Nå er det klart at Pia Lieng fra Søgne danseklubb er en av de fem gjenværende finalistene i kampen om folkes pris på årets Dance Awards 2024.

– Vi håper dere er klare for å mobilisere og stemme henne frem som vinneren, dette fortjener hun, sier styreleder i klubben, Jonas Eikås.

Tidligere:

– Pia fortjener alle stemmer i verden, sier Jonas Eikås, styreleder i Søgne danseklubb (SDK) til N247.

Anledningen er i følge Eikås at Pia, eller Søgnes dansedronning, Pia Kristine Lieng, er nominert til folkets pris på årets Dance Awards 2024. Hun er en av 20 semifinalister, og nå er det opp til folket å stemme frem vinneren. Dance Awards er danseforbundets svar på idrettsgallaen.

– Dette er stort, og Pia fortjener dette mer enn noen annen. Hun har ikke bare startet en danseklubb, men hun har bygget opp en klubb med et stort felleskap og glede for alle unge håpefulle. Vi som kjenner til Pia og danseklubben vet hvor mye hun betyr for alle barn og ungdommer i klubben. De ser virkelig opp til henne. Innsatsen hun har lagt ned hver dag i 10 år har virkelig satt spor i livene til mange. Nå er det Pia sin tur til å skinne! Stem på Pia, og la oss sammen sørge for at hennes ville innsats blir hedret med Folkets Pris, er oppfordringen fra styreleder Eikås.

Stem på Søgnes dansedronning her.

Powered by Labrador CMS