«Tilsvar til Mosberg «Søgne har gode økonomiske forutsetninger»»

Publisert

Dette er et leserinnlegg som gjenspeiler innsenders mening.

Jeg tenker at det ikke er så mye det at Søgne ikke vil være i stand til å klare seg selv som egen kommune som gjør at Mosberg og Vi som vil ha Søgne kommune tilbake ❤️ får så mye motbør fra kompetente og relevante aktører innen økonomi for sine prognoser omkring Søgnes fremtidige økonomiske situasjon.

Det er heller det at det fabuleres om en fremtid der Søgne, i motsetning til Kristiansand og resten av verden, ikke trenger å forholde seg til dyrtid og kriger, høye energipriser, høye renter, inflasjon og eldrebølge. At alle investeringer innen renseanlegg, eldreomsorg og skoler m.m. påstås å være ferdig investert. At alle i fremtidens Søgne kommune skal få dekket sine spesialbehov innen tilrettelagt utdanning, helse og omsorg gjennom tjenester som er fullverdig dekkende. Og i tillegg på toppen av det hele når alt dette er på plass, så er Søgne gjeldfri og har penger på bok!

Jeg tenker at det drives useriøs propaganda og skjønnmaling om fremtidens Søgne i en usikker og dyr fremtid som treffer alle kommuner, uansett kommunegrenser. Også Søgne. Det er nå helt klart at der er litt for mye luft i luftslottet til Mosberg og aksjonsgruppa.

Raymond Linde

Powered by Labrador CMS