Jørgen Pettersen og Svein-Harald Mosvold Knutsen (t.v.), Pensjonistpartiet.

«Mosberg - helt korrekt»

Publisert Sist oppdatert

Dette er et leserinnlegg som gjenspeiler innsenders mening.

Odd Nordmo, det passer deg ikke slik du forsøker å angripe Morten Mosberg fra Søgne, hvor du indikerer langt på vei at han farer med løgn.

Som folkevalgte så har absolutt ikke vi samme oppfattelse som du har i forhold til innlegg som du henviser til. Vi mener heller at det Morten Mosberg skriver, og også hva han tidligere har skrevet og sagt, er helt på sin plass, og helt innafor. I våre øyne er det helt på sin plass å få frem fakta på en så god måte, hvor det fra en innbygger er lagt ned ekstremt mye arbeid, nettopp for å innhente riktig kunnskap.

 At du og andre, til tider oss også, ikke er enig med Mosberg, er ikke det samme som at han farer med usannheter. Vi mener det er en retorikk Høyre bør holde seg for god til i en slik prosess, og overfor innbyggere som prøver delta i den offentlige debatten.

I forhold til saken så er det helt korrekt slik Mosberg påpeker, at vi i stor-Kristiansand ser en betydelig sentralisering og at videre utvikling først og fremst prioriteres i og rundt Kvadraturen.

Eksempler er det i fleng, som bla Gartnerløkka, havna, Silokaia, Aquarama osv. Som folkevalgte synes vi derfor det er mye rett i det Mosberg skriver, men at andre som ønsker en slik sentraliseringer ikke er enig, det må aksepteres, men det Mosberg skriver er ikke usant av den grunn tenker vi.

Heldigvis Odd, så klarte PP sammen med bla ditt parti, å få inn nye områder inn i arealplanen. Områder som du lister opp i ditt leserinnlegg. Vi fikk inn disse, til tross for at toppadministrasjonen ikke ville ha disse med.

Vi mener man her heller gi honnør og medhold til hva Mosberg skrev i sitt innlegg. Heldigvis var det enkelte politikere som tok tak. Dessverre så skulle vi hatt enda mer inn i planen, som f.eks byggelinjer, men der «feiget» bla Høyre ut. Vi får riktignok håpe det kan rettes opp i, da det betyr mye for svært mange innbyggere og bydeler, for vi må ikke glemme at det er svært mange år til planen er oppe på nytt i Kristiansand…

Vi trenger ikke være enig med Mosberg og hans argumentasjon, men at han har gjort en formidabel innsats som innbygger i denne saken er det ingen tvil om, og det å bruke hersketeknikk å beskylde han for å drive med usannheter og løgn forsurer debatten og skremmer flere innbyggere for å si sin mening offentlig. Det er ingen tjent med.

Svein-Harald Mosvold Knutsen, Gruppeleder PP Kristiansand

Jørgen Pettersen, folkevalgt PP Kristiansand

Powered by Labrador CMS