Vidar Kleppe, ordførerkandidat for Kleppelista i Kristiansand og Agder.

Valget 2023: «Ja, Kleppelista vil alltid i politikken sette folket først»

Publisert Sist oppdatert

For Kleppelista er det avgjørende viktig at alle innbyggerne i Kristiansand, Søgne og Songdalen blir likebehandlet gjennom med gode og trygge kommunale tjenester - som gir livskvalitet og små levekårsforskjeller. Derfor forplikter slagordet «sterkere sammen» Kristiansand kommune til å foreta en endring som gir likeverdige og fremtidsrettede tjenester - der lovpålagte oppgaver ovenfor folket må settes foran: Store unødvendige prosjekter som kunstsilo og årlige milliontilderinger til ikke lovpålagte oppgaver - og offentlig sløsing.

Eksempler på endringer - og en helt nødvendig ny politisk kurs for Kristiansand er: Mer penger til helse og oppvekstsektoren - Kutt i politiker godtgjørelser og byråkrati - Reduksjon og på sikt å fjerne eiendomsskatten - Styrking av kreftomsorgen på alle nivåer - Gratis trygghetsalarm i hele Kristiansand, Søgne og Songdalen - Lovfestet rett til sykehjemsplass - Bedre busstilbud og utvidet Svipp-ordning - Mer penger til frivilligheten, idretten lag og organisasjonen.

Ja, dette er bare noen av sakene som Kleppelista vil kjempe for - og sette først i den nye bystyreperioden 2023- 2027, og da har vi selvsagt ikke glemt den viktige ombudsrollen som våre folkevalgte representanter vil gjøre for folket i Kristiansand, Søgne og Songdalen. For husk at! For Kleppelista er ingen sak for liten - ingen sak for stor - for alle på Kleppelista vil holde ord.

Powered by Labrador CMS