Tangvall bibliotek: Bør Kristiansand kommune løses opp? Send inn spørsmål til debatten

Publisert Sist oppdatert
Bibliotekar Margrete Loland.
Bibliotekar Margrete Loland.

– Vi har ulike arrangement her i biblioteket på Tangvall, men det er ikke så ofte vi har invitert til debatt. Når vi gjør det nå med et aktuelt tema, var paneldeltakerne veldig fornøyde med at de kan møtes til debatt på en helt nøytral arena, sier bibliotekar Margrete Loland til N247. 

Loland sier videre at når det nå ser ut til at politikere på sentralt hold har klarert ut formaliteter for å kunne arrangere en folkeavstemning, mente biblioteket at tiden var inne for å invitere til en debatt med et veldig aktuelt tema. 

Til debatten onsdag 6. desember er Gunnar Stavrum, redaktør i Nettavisen og KRS, invitert og stiller som debattleder.

Send innspørsmål

– Har du spørsmål til de som skal debattere om kommuneoppløsning på Tangvall bibliotek førstkommende onsdag? Sendt spørsmål til tangvall.Bibliotek@kristiansand.kommune.no så plukker debattleder Gunnar Stavrum ut en del spørsmål på slutten av debatten, sier arrangøren.

Panelet som som diskuterer dagens tema bil bestå av:

  • Erik Spieler, leder i Folkeaksjonen «Ja til Søgne i Kristiansand»
  • Sigurd Berg Aasen, leder for «Vi som vil ha Søgne kommune tilbake».
  • Jack Andersen, SP politiker, sitter i Kristiansand bystyre
  • Heidi Johansen, SV politiker, sitter i Kristiansand bystyre, ansatt i Kristiansand kommune

– Arrangementet er åpent for alle og holdes i Tangvall bibliotek onsdag 6.desember fra klokken 19.00. Vi regner med at debatten vil vare rundt én time, og vi håper mange vil møte opp og følge en interessant samtale om et viktig tema, sier bibliotekar Margrete Loland. 

Powered by Labrador CMS