Vidar Kleppe er ordførerkandidat for Kleppelista i Kristiansand og Agder.
Vidar Kleppe er ordførerkandidat for Kleppelista i Kristiansand og Agder.

Valg 2023: –Vi må aldri glemme medmennesker som lider og sliter

Dette er et leserinnlegg som gjenspeiler innsenders mening.

Det har alltid for meg vært en glede for meg å tale folk sin sak i politikken også etter at jeg og hele bystyregruppen i Kristiansand og fylkestingsgruppen i Agder fylkesting - ble ekskludert søndag den 19. mars, fra partiet Demokratene som jeg stiftet - for å støtte Ukraina i den meningsløse, dødelige og blodige krigen som Putin startet mot Ukraina.

Jeg og alle som stiller til valg på Kleppelista kan derfor love alle innbyggerne i Agder, Kristiansand, Søgne og Songdalen at gjennom vår ombudsrolle vil alltid folket og lovpålagte oppgaver som: Helse, skole, frivilligheten og eldreomsorg foran store unødvendige prosjekter som kunstsilo og årlige milliontilderinger til ikke lovpålagte oppgaver.

Ta et godt og klokt valg den 11.september. For husk at jobben som ombudsmann og politiker for meg er at: Ingen sak er for liten - ingen sak er for stor - for Kleppelista vil alltid holde ord, og alle vet at jeg ikke lar meg stoppe i kampen for rettferdighet, åpenhet, likebehandling og menneskeverd for våre medmennesker - som sliter og lider i hele Agder - fra hav til hei. Godt valg!

Vidar Kleppe

Bystyre og fylkestingsrepresentant for Kleppelista

Powered by Labrador CMS