Delte ut nesten 1 million kroner

Publisert

1. Søgne Sjøspeidergruppe, Søgne Klatreklubb, Søgne Røde Kors og Søgne Trialklubb ble invitert til å diskutere frivillighet på ordførerens kontor fredag ettermiddag. Det de ikke visste var at det var Gjensidigestiftelsen som ønsket å overraske ildsjeler i Søgne med midler på totalt nesten en million kroner.
Fire sjekker
Tillitsvalgt Gro Tronsen ved Gjensidigestiftelsen delte på møtet ut fire sjekker pålydende beløp fra 28.800 til hele 866.528 kroner. Vest-Agder får totalt tildelt fem millioner kroner fra Gjensidigestiftelsen, og organisasjoner i Søgne har altså fått nesten en femtedel av disse midlene. 
"Fysisk aktivitet, mestring, læring, sosial inkludering og mangfold - det vil disse prosjektene bidra til, og de gjennomføres av ildsjeler med frivillig arbeid", står det i en pressemelding fra Gjensidigestiftelsen.
Midlene som ble delt ut fredag ettermiddag var fordelt slik:
  • 1. Søgne Sjøspeidergruppe: kr. 28.800,-
  • Søgne Klatreklubb: kr. 44.000,-
  • Søgne Røde Kors: kr. 50.000,-
  • Søgne Trialklubb: kr. 866.528,-
Midlene som Søgne Trialklubb mottok fredag er øremerket oppgradering av bygning og baner samt innkjøp av utlånssykler slik at terskelen for å delta blir lavere. Man kan dermed delta uten å gå til innkjøp av egne sykler.
Pengene som Søgne Røde Kors mottok går til Røde Kors Friluftsliv og Førstehjelp (RØFF), som er et prosjekt rettet mot ungdommer mellom 13 og 16 år.
N247 kommer tilbake med video fra utdelingen i løpet av kvelden.
Sist oppdatert 04.12.2015 klokken 18:35 av Nicolai Prebensen
Kjetil Strøm i Søgne Trialklubb fikk hele 866.528 kroner fra Gjensidigestiftelsen. (Foto: Roar Tolfsen)
Heldige ildsjeler med sjekkene fra Gjensidigestiftelsen. Fra venstre: Kjetil Strøm, Ole Jørgen Dønnestad, Tom Erik Dønnestad, Steinar Monsen og Espen Aksnes. (Foto: Roar Tolfsen)
Powered by Labrador CMS