Den «utsatte» middagen smakte like godt

Publisert

116 middagsklare gjester fylte menighetssalen i Flekkerøy kirke lørdag. Det var øyas sitt eget «Hjertelag»  som stod bak det tradisjonelle arrangementet.
 
Før jul
Lørdagens måltid skulle opprinnelig blitt servert før jul i fjor, men pandemien satte en stopper for det.
- Endelig kan vi treffes igjen. Vi har dekket på til 116 personer, og det begynner jo å fylles opp, sa en blid Tore Nybro til N247 før alle hadde satt seg ned rundt de mange bordene som var kledd i påskens farger.
Det ble andakt, taler og mye sang. Og er det noe de kan veldig godt her ute, er det nettopp å synge. Men, de er glade i mat også.
 
Artikkelen fortsetter under bildet.
Klar for aspargessuppe. Fra venstre: Tove Alice Abrahamsen, Aud Gundersen, Liss Hansen og sjefskokk Vidar Nilsen. (Foto: Arild Hansen).
Svinenakke
Vidar Nilsen er sjefskokken her ute på Flekkerøy. De fleste som skal arrangere, og hvor det er mat med i bildet, er det nettopp Vidar de ringer til først.
- I dag servere alle disse flotte og hjelpsomme damene i komiteen først aspargessuppe, så blir det svinenakke, eplekake og pannacotta, sa Vidar Nilsen før serveringen startet.
Sist oppdatert 02.04.2022 klokken 18:14 av Nicolai Prebensen
Tre av de ivrige personene i Flekkerøy Hjertelag. Fra venstre Vidar Tønnessen, Tore Nybro og Elin Magnussen. (Foto: Arild Hansen)
Flekkerøy Hjertelag samler hver år mange til middag i menighetssalen i Flekkerøy kirke. (Foto: Arild Hansen)
Powered by Labrador CMS