- Det er jo så vannvittig gøy å spille på dette laget

Publisert
Søgne HK - Hinna 2, 39-19 (21-9), kvinnenes 3. divisjon Tinntjønnhallen lørdag kveld.
- Samholdet i dette laget er helt «sinnsykt» bra. Derfor står vi på som vi gjør, dette laget er bare vannvittig gøy å spille på. Å stå på banen med så dyktige medspillere er helt fantastisk, sa 10-målsscorer Karianne Gjertsen Barøy til N247 etter at hun og lagkameratene feide all motstand tilside fra tabelltoer Hinna 2 i Tinntjønnhallen lørdag ettermiddag.
Hjemmelaget gav seg ikke før de hadde scoret 20 mål flere enn gjestene fra Rogaland. Imponerende nok topper nå Søgnes kvinner tabellen i 3. divisjon med to kamper færre spilt enn nåværende tabelltoer Sola 2.
Rustent
Fredag sa trener Bjørn Hagen til N247 at starten av kampen kom til å bli av den rustne sorten. Det er lenge siden kamp og han var spent på hvordan jentene ville starte vårsesongen.
Det motsatte skjedde. Hjemmelaget gikk ut fra start i et vannvittig tempo og fosset over gjestene som ikke ante hva som traff dem. Brudd, raske kontringer og presise langpasninger til lynhurtige spillere sendte Søgne HK opp i en 5-0 ledelse før åtte minutter var spilt.
Mottak av langpasningene var av verdensklasse og Hinna-spillerne kunne bare stå å se på et spill av høy klasse.
Lynraske angrep
Utover omgangen fortsatte hjemmelaget med lynraske angrep og som trener Hagen sa i pausen: - Vi spilte 90 prosent av omgangen i forsvar, det gikk nesten litt for fort.
I andre omgang gikk hjemmelaget like hardt ut, og etter 35 minutters spill ledet vertene 24-10. Etter dette slapp laget seg en tanke ned, men fremdeles umulige for gjestene å få has på.
Hinnas trener, Espen Særvoll sa da også ved kampslutt at Søgne er et middels godt 2. divisjonslag.
Artikkelen fortsetter under bildet.
Karianne Gjertsen Barøy scoret ti mål i hjemmekampen mot Hinna 2 lørdag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen).
- Når vi er så ujevne som i dag, og med fire spillere borte har vi ingen mulighet til å slå dette gode laget, de er dyktige, sa han.
- Vi trener godt. Forvaret er bra, og når vi satte inn hele det gamle fjerdedivisjonslaget økte ledelsen fra 15 til 19 mål. Det sier noe om våre kvaliteter nå, sa en fornøyd trener Hagen og la til at laget slik det spiller nå holder til å klare seg i 2. divisjon.
Neste hjemmekamp spilles i Tinntjønnhallen 6. februar. To bortekamper venter i forkant av den seriekampen. Den første 15. januar mot Gimletroll og neste mot Nærbø 2. februar.
Oda Sangvik Abrahamsen hadde flere supermottak etter brudd og langpasninger i 1. omgang. Oda scoret fire mål lørdag. (Foto: Nicolai Prebensen)
Powered by Labrador CMS