- Det kommer ingen kunder inn her lenger

Publisert

- Søndag 30. desember var siste dagen vi hadde åpent her på Linnegrøvan, sier Gunnar Sagen, eier, driver og altmuligmann på Gunders Kafé etter at han har gitt bort de siste 15 pizzaene til Frimat. 
- Da kommer de til nytte for noen som trenger det. Det er jo litt rart å sitte her nå etter så mange år her på Linnegrøvan. Det kommer ingen kunder inn her lenger.
- De bygningene jeg har hatt her har jeg tegnet og fått bygget selv, slik jeg ville ha det. Det blir nok litt rart når jeg ikke skal tilbake igjen, men nå overtar Roger Aamodt og innreder dette til sitt bruk, fortsetter Sagen. 
Selv om Sagen nå har ekspedert sin siste kunde på Linnegrøvan ligger han ikke på latsiden. På Tangvall er fagfolkene allerede igang med å innrede nye lokaler og kaféverten håper å kunne ta imot gjester i en nyåpnet Gunders Kafé i slutten av januar. 
- Alt må være klart
- Vi håper på 27. januar, men alt må være i orden før jeg åpner, sier Sagen som heller vil  utsette en dag enn å åpne før han er sikker på at alt fungerer tilfredsstillende. 
Sagen skryter av håndverkerne som skal bygge den nye kafeen for ham og sier de er utrolig hjelpsomme og gjør en fantastisk jobb.
- Nå gleder vi oss veldig til åpning av ny kafé. De gode gamle rettene tar vi med oss, men med en ny flink kokk kommer det nok nyheter på menyen etterhvert, sier Sagen og skuer ut over det tomme lokalet på Linnegrøvan. 
- Vi håper å åpne på Tangvall 27. januar, men alt må være i orden før jeg åpner, sier Sagen. (Foto: Jon Aamodt)
Powered by Labrador CMS